портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Музичні колективи з Бахмуту виступили у Санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто»

Опубліковано 28 квітня 2024 року, 15:26 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

27 квітня творчі колективи Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця з новою музичною програмою відвідали Санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації «Смарагдове місто».

Заклад освіти релокований з Донеччини до с. Оринин Кам‘янець-Подільського району Хмельницької області й продовжує функціонувати. Наразі в центрі навчаються та відпочивають понад 150 дітей із 16 територіальних громад Донецької області.

Духовий оркестр (художній керівник та диригент Юрій Дахновський), драм-бенд «TacTon» (керівник Владислав Воробйов) та солісти радо поділилися своєю творчістю з вихованцями та працівниками закладу.

Присутній на культурно-мистецькому заході директор коледжу Вячеслав Паржицький наголосив на активній творчій співпраці освітян, діячів культури та мистецтва, яка є можливою завдяки непереможним Збройним Силам України та сприянню з боку Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації та управління культури і туризму  Донецької облдержадміністрації.

Єднаємося заради перемоги!