портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бахмут пропонує підтримати проєкт «Новий освітній простір – успішний випускник» на базі ЗОШ №5

Опубліковано 04 березня 2020 року, 15:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

4 березня заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева, заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена та начальник управління освіти Бахмутської міської ради Марина Рубцова в рамках робочого візиту відвідали Бахмутську ЗОШ №5. 

У ході зустрічі директор школи Вікторія Просяник провела екскурсію по навчальному закладу, презентувала кабінети допрофільних і профільних дисциплін, познайомила з провідними педагогами  закладу та результатами роботи школи. 

Відвідали Британський ресурсний центр, розміщений на базі закладу, ресурсну кімнату, створену завдяки участі школи у міському конкурсі «Бюджет участі-2019» та підтримці батьківської громадськості. 

Під час спілкування присутні обговорили проблеми сучасного освітнього процесу в профільній школі, оснащення закладів.  Представники керівництва Бахмутської міської ОТГ та управління освіти, а також адміністрація школи запропонували Донецькій обласній державній адміністрації підтримати проєкт Бахмута для реалізації на базі школи №5 «Новий освітній простір – успішний випускник» у рамках урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів».