портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація від Донецької області бере участь у Міжнародному форумі «Україна на шляху до подолання домашнього та ґендерно зумовленого насильства»

Опубліковано 21 лютого 2020 року, 14:33 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

20 лютого у місті Київ розпочався дводенний Міжнародний форум «Україна на шляху до подолання домашнього та ґендерно зумовленого насильства», який проводить UNFPA Україна.

Делегацію від Донецької області очолює заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна.

На форумі будуть розглянуті результати роботи України на національному та місцевому рівнях у напрямі боротьби із домашнім насильством. 

У межах першого дня форуму голови та заступники голів міст Києва, Одеси, Харкова, Маріуполя, Миколаєва та Бердянська презентують свої кращі практики, обговорять питання розвитку міжвідомчої координації та системи сервісів для постраждалих.

Разом із учасниками та учасницями заходу будуть підведені підсумки досягнень країни у сфері розбудови національної системи запобігання та протидії домашнього та ґендерно зумовленого насильства, обговоряться перешкоди, плани на майбутнє та разом буде знайдена відповідь на головне питання: чи подолає Україна домашнє насильство до 2030 року.