портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на ІV тематичні зміни

Опубліковано 08 травня 2019 року, 14:36 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

70 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на ІV тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 32 дитини з 07 травня - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на ІV тематичну зміну «До кришталевих джерел», та 38 дітей з 08 травня - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на ІV тематичну зміну «Разом заради розвитку».

Програма тематичної зміни «До кришталевих джерел» ДП «УДЦ «Молода гвардія» передбачає формування екологічної культури підростаючого покоління. В основі програми зміни – проект «Наша країна – «Еко-країна», який реалізується в напрямках: «Екологія-Економіка-Людина», «Моя ЕкоІдеЯ», Змінимо Україну на краще». Участь у заходах проекту сприятиме набуттю знань і досвіду розв’язання екологічних проблем та популяризації екологічного способу життя.

В рамках зміни «Разом заради розвитку» ДПУ «МДЦ «Артек» формування гуманістичного і толерантного ставлення до дітей та дорослих з особливими потребами, актуалізації знань підлітків щодо Конвенції про права людей з інвалідністю. Головними подіями зміни стануть: проект для дітей з особливими потребами «Ми різні, але разом ми сила!»; тиждень Європи в Артеку, який буде присвячено європейській інтеграції України, розширення знань про ЄС; акція «Культурне різноманіття в ім’я діалогу та розвитку», спрямована на пошук шляхів розвитку миротворчого руху, припинення військових конфліктів та відновлення миру; участь артеківців у «Київському балі просто неба».

Зміна триватиме 21 день.

Бажаємо дітям веселого відпочинку, нових друзів, яскравих емоцій!

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 30 травня 2019 року, в ДПУ «МДЦ «Артек» - з 31 травня 2019 року.

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій за місцем проживання.