портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини, які проживають в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, направились на оздоровлення та відпочинок до Полтавської області

Опубліковано 24 липня 2019 року, 13:44 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

50 дітей Донецької області, які проживають в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, направились на оздоровлення та відпочинок на ІІІ оздоровчу зміну до дитячого оздоровчого центру санаторного типу «Миргородський» Полтавської обласної ради.

Дитячий центр розташований в екологічно чистій зоні, в одному з наймальовничіших куточків Миргородщини, в сосновому лісі, біля унікальної за чистотою води річки Псьол, за 35 км від курортного міста Миргород.

Це зумовлює повне уникнення промислових впливів міста на екологію центру. Чудодійне повітря, завдяки величезним легеням соснового та неподалік листвяного лісів, вкупі з луками та річкою – фактори, які найліпше відповідають потребам відпочинку та лікування.

Площа території центру становить 8,1 га.

Для організації дозвілля та для проведення спортивної роботи в центрі облаштовані спортивні майданчики – футбольний та волейбольний, тенісні столи, більярдний стіл, літній стаціонарний басейн, ігрові дитячі майданчики, а також є спортивне обладнання та інвентар.

Участь в зміні дозволить дітям відчути себе частиною великої української родини.

Зміна триватиме 21 день.

Бажаємо дітям гарних канікул, яскравих емоцій, веселого відпочинку, нових друзів!