портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти, які мешкають у населених пунктах біля лінії зіткнення, отримали понад 17 тисяч подарунків від Донецької ОДА

Опубліковано 28 грудня 2020 року, 18:29

Понад 17 тисяч подарунків від Донецької облдержадміністрації отримали діти, які мешкають у населених пунктах біля лінії зіткнення.  Про це  голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко повідомив під час підсумкової пресконференції за роботу в 2020 році, яка відбулася у Краматорську 28 грудня. 

«Практично всю лінію розмежування ми з профільними департаментами, з профільними заступниками проїхали, привітали дітей з Днем Святого Миколая.  Якщо по цифрам – це 17 487 подарунків коштом обласного бюджету було придбано», - сказав очільник області.

Він зазначив, що серед подарунків - м’які іграшки-подушки з пледом, рюкзаки із солодощами, портативні колонки та пауербанки.

«Ми виходили з віку дітей, щоб воно було їм у нагоді… Ця програма і її реалізація буде продовжуватися і в наступному році», - сказав Павло Кириленко. 

Подарунки отримали діти у Торецьку, Авдіївці, Світлодарську, Красногорівці, Мар’їнському, Бахмутському, Волноваському, Ясинуватському районах, Вугледарській та Бахмутській ОТГ, а також у Сартані та Талаківці та інших містах Донеччини.

Крім того, 656 подарунків отримали діти під час проведення обласних передноворічних заходів, 53 подарунки отримали діти загиблих учасників АТО/ООС.

Також за кошти обласного бюджету   було придбано та передано  5 632 подарунки для спеціальних дитячих закладів та дітей, які потребують особливої соціальної уваги.