портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти з багатодітних сімей Мар’їнського району отримали подарунки від дітей із Великобританії

Опубліковано 17 березня 2020 року, 12:03 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

У Мар’їнському районі мешкає 379 багатодітних сімей, у яких виховується 1272 дитини. 151 багатодітна родина є неповною, у 3-х із них діти виховуються батьком.

Керівництвом Мар’їнської райдержадміністрації систематично проводиться робота щодо створення умов для розвитку та виховання дітей, зокрема, і дітей, що виховуються у багатодітних родинах. У 2018 році Мар’їнською райдержадміністрацією спільно з обласною державною адміністрацією  було придбано сімейний автомобіль FORD Transit V363 для багатодітної родини, яка виховує 8 дітей. На придбання автомобілю було виділено кошти обласного бюджету у сумі 450 тис. грн. та кошти місцевого бюджету у сумі 450 тис.грн.

Завдяки тісній співпраці Мар’їнської райдержадміністрації з міжнародними та благодійними організаціями протягом останніх років було надано гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття та продуктів харчування 257 багатодітним сім’ям.

 Діти з багатодітних сімей Мар’їнського району, які мешкають у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, та знаходяться у складних життєвих обставинах отримали подарунки від дітей із Великобританії. Це стало можливим завдяки проєкту The Rotary Shoebox of Aberdeen, метою якого є надання допомоги сім’ям з Центральної та Східної Європи. Діти з Великобританії заповнюють невеличкі коробки (Shoebox)  предметами для новонароджених, іграшками та засобами гігієни. Подарунки дітям передали генерал-майор, заступник командувача ООС Віктор Ганущак, заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна, керівництво Мар’їнської військово-цивільної адміністрації та військово-цивільного співробітництва області.  Також під час зустрічі були обговорені нагальні проблеми багатодітних сімей. Гості заходу зазначили, що особливим пріоритетом повинно залишатися створення умов для всебічного розвитку дітей які мешкають у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, особливо, дітей із багатодітних родин.