портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я на Донеччині придбано нове обладнання

Опубліковано 25 березня 2021 року, 09:32 , Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації

Нове обладнання  придбано для низки приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у Донецькій області.

Так, за кошти державного бюджету України на 2020 рік за бюджетною програмою «Придбання обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах за рахунок коштів, виділених з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками»  централізовано придбано 4 комп’ютерних томографи загальною вартістю 55540,0 тис. грн. 

Всі 4 одиниці обладнання поставлено до закладів охорони здоров’я міст Волноваха, Краматорськ, Маріуполь та Селидове. В КНП "Селидівська центральна міська лікарня Селидівської міської ради" та КНП «Міська лікарня № 3 Краматорської міської ради» вже розпочато їх використання в тестовому режимі.

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для забезпечення опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах медичним обладнанням, а саме системами рентгенівськими діагностичними стаціонарними загального призначення (цифровими) та апаратами ультразвукової діагностики за рахунок коштів, виділених з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками, облдержадміністрацією було придбано 7 рентгенівських систем та 10 апаратів УЗД загальною вартістю 50824,0 тис. грн.

Станом на 24 березня  до опорних закладів охорони здоров’я міст Волноваха, Добропілля, Костянтинівка, Краматорськ, Маріуполь, Селидове, Слов'янськ, Покровськ  поставлено 5 рентгенівських систем та 9 апаратів УЗД. До кінця місяця очікується поставка 2 рентгенівських систем до міст Добропілля та Краматорськ  та 1 апарату УЗД до опорного закладу охорони здоров’я міста Бахмут.


Інші новини за темою