портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги мешканців Донецької області

Опубліковано 16 квітня 2020 року, 14:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Шановні мешканці Донеччини!

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та, зважаючи на епідемічну ситуацію в країні, на Великодні свята в період з 13:00 години 18 квітня до 06:00 години 21 квітня просимо вас обмежити пересування, зменшити перебування у громадських містах, виходити з дома у разі необхідності, зберігаючи умови карантину.

Нагадаємо, керівництвом облдержадміністрації, органами державної влади та місцевого самоврядування області були проведені зустрічі з представниками найбільших християнських церков Донеччини, на яких сторони висловили спільне бачення щодо особливостей відзначення Великодніх свят у поточному році.

Служби у храмах проводитимуться, однак, за участю не більше десяти осіб – для мирян трансляція відбуватиметься у режимі онлайн. У місцях проведення богослужінь може бути присутня обмежена кількість людей, а саме: священник, прислужник, дяк і особи, які технічно обслуговують богослужіння та забезпечують його онлайн-трансляцію. Обов’язковою умовою під час богослужіння є носіння захисних масок чи респіраторів усіма присутніми, крім священнослужителя.

Просимо вас уважно та відповідально  поставитись до таких заходів! Адже в першу чергу маємо вберегти себе та своїх близьких!

Бережіть себе та залишайтесь вдома!