портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги підприємств в галузі АПК, машинобудування та IT!

Опубліковано 16 липня 2019 року, 17:00 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Інформуємо, що 5 вересня 2019 року в місті Нур-Султан (раніше Астана) Казахстан відбудеться українсько-казахстанський бізнес-форум «Україна – Казахстан, Центральна Азія».

Казахстанська сторона виступила з ініціативою проведення українсько-казахстанського бізнес-форуму для презентації можливостей України в пріоритетних для Казахстану напрямах співпраці: машинобудування, сільське господарство та продукти харчування, ІТ. В рамках форуму передбачено проведення зустрічей у форматі В2В між українськими і казахстанськими компаніями, тренінгів для членів української делегації з актуальних питань ЗЕД:  державне регулювання та програми в сфері ЗЕД Казахстану, податки, митне оформлення, інвестування, валютний контроль, сертифікація продукції, органи для підтримки міжнародної торгівлі, робота виставкової експозиції тощо. Також організатори Форуму, за зверненням, готові забезпечити індивідуальну ділову програму в рамках візиту, у т.ч. зустрічі в органах місцевої влади, визначеними організаціями та компаніями та іншими послугами.

Відвідання заходу дасть можливість для підприємств оцінити потенціал роботи на ринку в нових реаліях, представити продукцію та послуги потенційним партнерам, провести ефективні переговори.

Вартість участі в Форумі складає 1 480  або 1 380 доларів США за одно- або двомісне розміщення. До вартості входить: переліт Київ - Нур-Султан - Київ, розміщення в Radisson Hotel Astana 5*, логістика відповідно до Програми, сніданок та вечеря, участь у діловій програмі, презентація компанії в експозиції Форуму, екскурсійна програма, організація зустрічей в рамках Форуму.

Бажаючих прийняти участь у заході необхідно заповнити анкету .

У разі виникнення запитань звертайтесь до:

Центру міжнародної ділової співпраці ТПП:

  • Голято Андрія +380 67 662-96-56, a.v.goliato@gmail.com;
  • Малахівської Станіслави + 380 67 232-92-20, sme58@gmail.com;

  Асоціації експортерів та імпортерів «ЗЕД», в тому числі з питань індивідуальних програм та попереднього пошуку партнерів:

  • Ликова Оксана +380 50 443 2760, office@zed.ua