портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників бізнесу!

Опубліковано 25 червня 2019 року, 16:37 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Облдержадміністрація повідомляє, що в рамках програми «Готові до співпраці з Німеччиною» («Fit for Partnership with Germany») розпочинається набір кандидатів на участь у бізнес-сесіях у Німеччині на 2020 рік. Програма дає можливість знайти бізнес-партнерів, дізнатися особливості ведення бізнесу в Німеччині, отримати нові знання та зануритися в атмосферу німецького бізнесу. Програма реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва ГмбХ (GIZ).

У 2020 році програмою передбачено підготовку управлінських кадрів за наступними форматами:

1. Економічна кооперація (без галузевої спеціифіки) - для менеджерів середньої та вищої ланки українських підприємств з різних галузей економіки, що зацікавлені у співробітництві та налагодженні контактів з німецькими компаніями. Підприємства можуть представляти будь-яку ланку в ланцюжку створення доданої вартості (дослідження та розробки, виробництво, логістика, сфера послуг, маркетинг та продажі).

2. Економічна кооперація у харчовій промисловості - для менеджерів середньої та вищої ланки, що представляють підприємства харчової промисловості, а саме виробників молочної, м'ясної, плодоовочевої, борошномельно-круп'яної, хлібобулочної, кондитерської, масложирової продукції тощо.

3. Industry 4.0. Пріоритетні напрями співробітництва - дигіталізація підприємств, роботизація на виробництві та в сфері послуг, 3D-друк, нові матеріали, масова кастомізація, безпілотний транспорт, смарт фармінг, смарт енергоефективність, технології зберігання та передачі даних, інтернет речей і послуг, комунікації та зв’язок, Big Data, блокчейн, робота з інформацією, штучний інтелект.

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації просимо звертатись за тел. 050 734 82 80 та на електронну адресу: [email protected] із тематичною позначкою «Програма GIZ».