портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фермери Донеччини отримали дотацію на вирощування молодняку великої рогатої худоби

Опубліковано 15 січня 2020 року, 17:55 , Департамент агропромислового комплексу та земельних відносин

Департаментом агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації проведено роботу щодо нарахування та виплати фізичним особам спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняку великої рогатої худоби з Державного бюджету України.

У 2019 році участь у програмі прийняли 2 305 фізичних осіб, нараховано дотації - 9,0 млн.грн. на 6,6 тис.голів молодняку великої рогатої худоби.

Нарахування дотації за молодняк у розрізі районів та міст Донецької області:

Найкращими серед районів та міст області за загальним обсягом отриманих коштів (нараховано понад мільйон гривень) та кількістю фізичних осіб, які скористались спеціальною бюджетною дотацією за вирощування молодняку великої рогатої худоби у 2019 році є:

_Великоновосілківський район - залучено 411 фізичних осіб, нараховано    1,6 млн.грн. дотації за вирощування 1,2 тис.голів молодняку ВРХ;

_Волноваський район - залучено 410 фізичних осіб, нараховано 1,3 млн.грн. дотації за вирощування  1,0 тис.голів молодняку ВРХ;

_Олександрівський район - залучено 376 фізичних осіб, нараховано 1,3 млн.грн. дотації за вирощування 1,0 тис.голів молодняку ВРХ.

Найменшу кількість фізичних осіб залучено для отримання дотації за молодняк у Мангушському та Ясинуватському районах, а також жодної фізичної особи не скористались дотацією у містах - Вугледар, Добропілля, Костянтинівка, Покровськ та Святогірськ.