портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА та Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні обговорили подальшу співпрацю по гуманітарним та соціальним проєктам

Опубліковано 27 листопада 2020 року, 08:25

Подальшу співпрацю по гуманітарним питанням обговорили голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні  Крістіан-Леон Цуркану під час зустрічі у Краматорську 26 листопада.

Крістіан-Леон Цуркану запевнив, що Румунія була, є і залишатиметься надалі другом України і послідовним прихильником її територіальної цілісності.

 Голова Донецької ОДА подякував пану послу, а у його особі – усій державі, яку він представляє, за підтримку України і Донеччини зокрема. Так, нещодавно за фінансового сприяння Румунії був реконструйований дитячий садок «Теремок» у смт Миронівський, надана гуманітарна допомога психосоціальним центрам реабілітації дітей.

Павло Кириленко також розповів про ситуацію із захворюваністю на COVID-19, яка склалася на Донеччині, про безпекову складову та встановлення режиму тиші, який дозволив провести роботи з відновлення житла у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення.

Домовилися про подальшу співпрацю з Урядом Румунії по гуманітарним та соціальним проєктам.