портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформація про планові відключення електроенергії

Опубліковано 16 липня 2019 року, 16:15

За даними АТ «ДТЕК Донецькі електромережі»,  16 липня ц.р. за заявкою ДП НЕК «Укренерго» тимчасово відключена лінія Котляревская-Карлівка 35 кВ.  В результаті без енергопостачання тимчасово залишаються Карлівська фільтрувальна станція і жителі 17 сіл в Ясинуватському, Мар'їнському, Покровському та Костянтинівському районах.  Причина відключення - проведення ремонтних робіт на високовольтній лінії 750 кВ ДП НЕК «Укренерго», пов’язаних із заміною грозозахисного тросу.

Ремонтні роботи на лінії Південнодонбаська-Донбаська ДП НЕК «Укренерго» будуть проводитися з 8-00 до 18-00 годин 16 липня.  Це тимчасово залишить без світла жителів сіл та селищ Красногорівка, Новокалинове, Керамік, Архангельське, Невельське, Первомайське, Нетайлове, Уманське, Очеретине (Ясинуватський район), Карлівка, Галицинівка, Лесівка, Долинівка (Мар'їнський район), Калинове (Костянтинівський район), Мемрик, Калинове, частково Михайлівка (Покровський район).

За інформацією КП «Компанія «Вода Донбасу», в результаті тимчасового відключення від електропостачання Карлівської фільтрувальної станції з 8.00 до 18.00 сьогодні припинено водопостачання у містах Покровськ, Мирноград, Добропілля та Селидове.  Водопостачання буде відновлено після подачі електроенергії і заповнення водою споруд і магістральних водоводів.