портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 28 серпня 2018 року

Опубліковано 28 серпня 2018 року, 17:53

Маріупольчанка стала переможницею чемпіонату України з шахів

У Львові пройшов чемпіонат України з шахів серед спортсменів з порушенням слуху. На змаганнях відзначилася маріупольчанка, посівши перше місце.

Заслужений майстер спорту України Тетяна Бакланова змогла обійти суперників з усіх регіонів України та отримати «золото». Спортсменці вдалося набрати 7 очок з 9 можливих, і, таким чином, перемогти у турнірі.

У Маріуполі презентували послуги з професійного навчання

Шукачам роботи з Маріуполя пропонували напрямки навчання з актуальних професій, за якими навчають в Донецькому центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості у Краматорську.

Фахівець Маріупольського міського центру зайнятості поінформувала присутніх, про умови навчання. Зауважила на тому, що в навчальному закладі Державної служби зайнятості необхідно бути клієнтом центру зайнятості. Виявивши бажання отримати нову професію, безробітному можна звернутися до свого фахівця з працевлаштування. Він фіксує звернення і повідомляє про початок набору до навчальної групи. Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов'язкового страхування на випадок безробіття і є безкоштовним для клієнтів центру зайнятості.

Маріуполь прийняв відкритий чемпіонат Донецької області зі скелелазіння

У Маріуполі відбувся відкритий чемпіонат Донецької області зі скелелазіння серед дітей, юніорів та дорослих.

Змагання проходили в двох дисциплінах: «складність» і «швидкість», зібравши 58 спортсменів із 5 областей України: Дніпропетровської (Дніпро, Нікополь), Донецької (Маріуполь, Краматорськ), Луганської (Сєвєродонецьк), Полтавської (Кременчук) та Харківської (Харків).

Нагороди отримали як переможці, призери чемпіонату, так і всі учасники змагань.

У Мирнограді відбувся Кубок міського голови з паркового волейболу

У Мирнограді відбувся Кубок міського голови з паркового волейболу з нагоди відзначення державних свят.

Уже вдруге цього літа на волейбольному майданчику, яка знаходиться на кварталі "40" пройшли міські змагання з волейболу. На цей раз змагалися вісім команд з міст Мирноград, Покровськ, Селидове та Гірник.

За підсумками турніру кращою стала команда «10 ВГРЗ», срібло дісталося команді з Покровська, волейболісти з Мирнограда посіли третє місце.

Команди, які посіли призові місця, отримали грамоти, медалі, кубки та грошові призи

У Красногорівці відбулося урочисте відкриття молодіжного центру “Надія”

У місті Красногорівка урочисто відкрили Молодіжний центр «Надія».

Це вже другий молодіжний центр, який відкрито у Мар’їнському районі, в населеному пункті поблизу лінії зіткнення.

Участь у відкритті взяли директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, в.о. керівника військово-цивільної адміністрації м. Красногорівка Ігор Робочий, інші почесні гості, активна молодь, школярі, громадськість та жителі прифронтового міста.

Вітаємо команду Мар’їнської ДЮСШ з перемогою!

У м. Мукачево пройшов другий відкритий Кубок Закарпаття з футзалу серед дітей, 2009-2010 р.н. в якому взяли участь 10 команд з усієї України.

Команда Мар’їнської ДЮСШ з футзалу, юнаки 2009 р.н., у запеклій боротьбі здобули перше місце! Другу сходинку посіла команда ФК Бронька (Закарпаття), третіми стали футзалісти з м. Лисичанська.

У с. Дачне після реконструкції відкрили амбулаторію загальної практики-сімейної медицини

в с. Дачне Мар’їнського району відбулося відкриття після реконструкції амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Реконструкцію амбулаторії проведено в рамках впровадження реформи первинної медицини в сільській місцевості за ініціативи Президента України Петра Порошенка, за сприяння голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної  військово-цивільної  адміністрації  Олександра Куця та голови Мар’їнської райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Володимира Мороза.

Участь у відкритті медичного закладу взяли начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Яніна Ватуліна, голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Сергій Ткаченко, медичні працівники та  мешканці села.

Міст поблизу с. Ганнівка невдовзі відбудують

Стартували роботи з відбудови моста через несудноплавну р. Бик поблизу с. Ганнівка. Штучна споруда розташована на автодорозі загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман, км 6+096. Проектом передбачається розширення проїзної частини (з колишніх 5,6 м до 9,0 м) та улаштування тротуарів, яких не мав попередній аварійний міст (із урахуванням безперешкодного та зручного пересування маломобільних груп населення).

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації