портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівництво МВС вручило державні нагороди рятувальникам, які працюють у наближеному до лінії розмежування Світлодарську

Опубліковано 09 липня 2020 року, 18:34

Рятувальники, які працюють у наближеному до лінії розмежування  Світлодарську,  отримали державні нагороди. 

Сьогодні перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін відвідали пожежну частину у місті Світлодарськ та ознайомились з потребами рятувальників, які працюють у цьому населеному пункті.

За  словами самих рятувальників,  наразі технічних стан спеціалізованих пожежних автомобілів прийнятний, проте більшість машин морально застаріли та потребують заміни.

«Сьогодні мені повідомили, що підрозділ у Світлодарську використовує автомобілі, які зазнавали пошкоджень під час Дебальцевської операції, та старі зразки техніки. Місцеві пожежники працюють над тим, щоб гарантувати безпеку міста, електростанції та населених пунктів, безпосередньо розташованих на лінії розмежування. Тому нами буде розглянута можливість придбання нового пожежного автомобілю для цієї частини», - наголосив Сергій Яровий.

Також Сергій Яровий нагородив співробітників частини державними нагородами, а Микола Чечоткін вручив колективу цінний подарунок – телевізор, який буде розміщений  у кімнаті відпочинку персоналу.