портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівники та волонтери молодіжних центрів у Донецькій області проходять онлайн-курс задля вдосконалення роботи

Опубліковано 30 червня 2020 року, 16:07 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Керівники та волонтери молодіжних центрів у Донецькій області навчаються онлайн, щоб зробити дозвілля молоді своїх міст та селищ цікавим та змістовним.

Молодіжні центри повинні надавати необхідні для молоді послуги, можливості всебічного розвитку, проведення дозвілля, активно залучати до життя та розвитку громади.  Незважаючи на карантин, молодіжні працівники продовжують самовдосконалюватися та розвиватися.   

Донецький обласний молодіжний центр за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно – патріотичного виховання облдержадміністрації провів онлайн-тренінг «Успішний менеджмент для молоді», де висвітлювалися питання:  «Хто така молодь?», «Що таке покоління Z?», «Цільова аудиторія молодіжного центру», «Як робити дослідження серед молоді та у громаді?».

Слухачі отримали завдання провести дослідження своєї місцевості різноманітними засобами, зробити аналіз, що можна поліпшити для розвитку молоді.

30 червня фахівцями центру був  проведений онлайн-форум «Від ідеї до успіху». Розглядалися форми та методі молодіжної роботи, як з дослідження зробити успішний проєкт для молодіжного центру. Учасники  ділилися досвідом своєї роботи, та отримали багато порад від експертів.