портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Ліга майбутніх поліцейських» відзначила свою четверту річницю створення

Опубліковано 21 листопада 2019 року, 13:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

16 листопада громадська організація «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» відсвяткувала річницю створення. В рамках святкування пройшли виставка спецтехніки, майстер-класи від кінологів, вибухотехніків та фестиваль гумору «LEAGUESMILE». У ньому взяли участь сім молодіжних команд з різних міст та районів Донецької області 

Під час урочистостей заступник начальника Головного управління Нацполіції в області Василь Остапчук відзначив: «За ці роки «Ліга майбутніх поліцейських» стала потужним молодіжним рухом Донеччини. Впевнений, що ті соціальні ініціативи, сучасні міжнародні практики, креативні проєкти, які її представники втілюють у життя разом з поліцейськими, - врятують ще не одне життя!».

За підсумками фестивалю ІІІ місце посіла команда «Діти прокурора» (м. Краматорськ), ІІ – команда «Копи» (м. Покровськ) та І місце – команда «Бахмутський патруль» (м. Бахмут)

Учасники фестивалю отримали пам’ятні подарунки та море позитивних вражень.

Наразі в Донецькій області діє 22 територіальні ланки молодіжної організації, що об’єднали у своєму складі майже двохтисячну команду активних, які мають бажання сприяти діяльності Національної поліції та розвивати власний потенціал. За чотири роки роботи у взаємодії з поліцією Донеччини 70 лігівців вступили до вищих навчальних закладів системи МВС України.