портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Медики у Дніпрі рятують життя хлопчика Давида з Бахмуту, який випав з 4-го поверху

Опубліковано 03 грудня 2019 року, 16:33 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Бахмуті хлопчик віком 4-х років випав з четвертого поверху. Малюка було госпіталізовано з важкими травмами. Як повідомляє ГУ Національної поліції України в Донецькій області, в сім’ї троє дітей різного віку. Мати вийшла з кімнати, а малюк самотужки відкрив вікно та сперся на москітну сітку, яка не витримала ваги дитини.

Заради скорішого проведення необхідних медичних заходів, малюка було доставлено до Дніпровської обласної дитячої лікарні.

Завдяки чіткій взаємодії Донецької облдержадміністрації, Командування операції Об’єднаних сил, військових та цивільних медиків Донецької області та Дніпропетровської ОДА вдалося дуже швидко вирішити питання щодо організації транспортування хлопчика військовим вертольотом до Дніпра, який приземлився там сьогодні о другій години ночі. Зараз боротьбу за життя продовжують лікарі обласної дитячої лікарні, стан вкрай важкий, поруч з Давидом його мама.

Донецька ОДА висловлює щиру подяку, всім хто долучився до порятунку. Голова Донецької ОДА Павло Кириленко та обласний департамент охорони здоров’я тримають питання на особистому контролі.

Бажаємо Давиду скорішого одужання , а його мамі сил і терпіння.