портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні працівники на Донеччині отримали грамоти та подяки до Дня молоді

Опубліковано 25 червня 2020 року, 17:30

Грамоти та подяки до Дня молоді підготовлені та направлені до міст, районів, громад Донецької області Управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Низка молодіжних працівників отримала грамоти за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, активну громадянську діяльність, сумлінну працю, професіоналізм  та подяки за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення Дня молоді.

Щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94 відзначається День молоді.

Наша держава докладає усіх зусиль, щоб разом із молоддю знаходити ефективні рішення у реалізації державної молодіжної політики, створювати умови для самореалізації особистості, національно-патріотичного виховання дітей і молоді, діяти задля нашої області та країни.

Бажаємо молоді миру, щасливої долі, наснаги, гарної перспективи, фізичних та духовних сил, справжнього людського щастя та здійснення усіх планів та мрій!