портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили проблеми водопостачання області

Опубліковано 11 березня 2020 року, 17:48 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч представників структурних підрозділів облдержадміністрації, Державного регіонального геологічного підприємства «Донецькгеологія» та Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів з делегацією голландської неурядової організації з надання допомоги та розвитку Dorcas Aid International. Під час зустрічі сторони обговорили проблеми водопостачання області та управління водним господарством. 

«Компанія вивчає можливості використання досвіду Нідерландів в управлінні водними ресурсами для пошуку спільних підходів у подоланні викликів та ризиків, що постають через шахтні стічні води, використовуючи механізми залучення до діалогу та співпраці між громадами, державними органами та приватним бізнесом. Така нещодавня ініціатива Dorcas отримала підтримку Посольства України у Нідерландах та Групи підтримки України в Європейській комісії», - наголосив керівник з розвитку партнерств Dorcas Aid International Маріус Стехауер. 

Нагадаємо, Dorcas Aid International  - це християнська організація допомоги та розвитку, яка піклується про бідних та пригноблених, незалежно від їхньої раси, віросповідання, статі чи політичної ситуації переконання. Dorcas -Україна реалізувала перші гуманітарні проєкти шляхом допомоги та реабілітації після повені у 1998 та 2001 роках у Закарпатській області. Інші проекти Dorcas -Україна - «Спонсорство за дитину» з 1999 році та «Сімейний догляд» з 2000 року.

Також Dorcas -Україна працювала в галузі охорони здоров’я, надання доступу до води та санітарії, медичної підтримки дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, профілактики СНІДу, відновлення фельдшерсько-акушерських пунктів та багатьох інших невеликих проєкти відповідно до потреб українців.