портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили заходи з протидії незаконним АЗС

Опубліковано 17 січня 2020 року, 13:31 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Донецькій облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Вадима Філашкіна відбулась робоча нарада з питань протидії незаконній торгівлі паливно-мастильними речовинами та функціонування нелегальних автозаправних станцій. Участь у нараді взяли керівники правоохоронних органів, Державної фіскальної служби, Державної податкової служби, Нафтогазової Асоціації України та інші.

Вадим Філашкін повідомив, що протягом останнього часу у Донецькій області було перевірено понад 100 автозаправних станцій.

«За результатами перевірок припинена діяльність 13 незаконних АЗС, з обігу вилучено понад 100 тон паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 2,5 млн грн. Сподіваюсь, що усі силові структури та органи державної влади продовжать ефективну спільну роботу у сфері протидії незаконній торгівлі ПММ», - заявив Вадим Філшкін.

Також під час наради заступник очільника області наголосив, що метою перевірок є не ліквідація підприємств, а легалізація пунктів продажу пального та офіційне працевлаштування співробітників, що гарантує дотримання законності та соціального захисту працівників.