портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині працюють над питанням усунення недоліків щодо пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей

Опубліковано 28 липня 2020 року, 16:15

Питання щодо усунення недоліків, які виявлені під час перевірок пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей у Донецькій області, стали темою наради під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, яка пройшла у Краматорську 28 липня.

«Незабаром - початок навчального року, до якого потрібно привести у відповідність до вимог пожежної безпеки об’єкти освіти.  Не менш важливе приведення до умов нормального функціонування об’єктів соціального захисту населення, охорони здоров’я, культури, житлово-комунального господарства, тощо.  Важливість цього питання визначається тим, що від його вирішення залежить головне – життя та здоров’я людей, недопущення матеріальних та грошових втрат», - сказав Вадим Філашкін. 

Під час наради обговорювалися потреби та спроможність фінансування заходів по усуненню недоліків, які виявлені під час перевірок пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей.

Учасники заходу обговорили можливість розробки механізму усунення вищезазначених недоліків при співфінансуванні здійснення відповідних  заходів обласним та місцевими бюджетами.