портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбувся фестиваль народної творчості «Жар-птиця Приазов’я»

Опубліковано 13 червня 2019 року, 17:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

10 червня у м. Маріуполь, за ініціативи Асоціації національних меншин Донецької області «Співдружність», ГО «Творче об’єднання Разом», ГО «Болгарський культурний центр «Ізгрев» та при підтримці Донецької облдержадміністрації відбувся XVI Міжнародний фестиваль народної творчості «Жар-птиця Приазов’я». Також на фестивалі були присутні представники болгарського консульства в Україні та національних меншин. У заході взяли участь 29 хореографічних колективів міст та районів області.

Участь у заході взяв радник патронатної служби голови облдержадміністрації Микола Трофименко, який зачитав вітальний адрес від голови облдержадміністрації Олександра Куця.

«Дякую Вам за прекрасну ініціативу, яка покликана об’єднати творчу молодь, колективи національних меншин, інші колективи Маріуполя та прилеглих регіонів Донецької області, адже всі ми живемо в полікультурному суспільстві, де немає місця будь-якій дискримінації за релігійною, мовною чи національною ознакою. Ви робите надважливу справу – шукаєте і підтримуєте таланти, якими ми будемо пишатися!», - наголосив очільник області.

По закінченню свята, члени журі відзначили найяскравіші виступи та висловили подяку організаторам та учасникам заходу.