портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відзвітували про реалізацію програми національно-патріотичного виховання

Опубліковано 23 січня 2020 року, 16:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Під час колегії Донецької облдержадміністрації директор департаменту освіти і науки Тетяна Сідашева відзвітувала про хід виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Донецькій області на 2016-2020 роки протягом 2019 року.

За словами Тетяни Сідашевої, у Донецькій області все більше учнівської молоді долучається до участі в акціях, заходах та іграх патріотичного спрямування.

«Постійно зростає активність молоді, яка бере участь у всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), обласному патріотичному квесті «Знай і люби свій край», інших обласних і всеукраїнських іграх та конкурсах. Так, наприклад, минулого року у «Джурі» взяли участь 20 команд, цього року міста та райони області представлятиме вже 36 команд», - наголосила вона.

Під час свого виступу Тетяна Сідашева закликала керівників міст, районів та об'єднаних територіальних громад звернути увагу на матеріально-технічне забезпечення патріотичних гуртків, команд та туристичних клубів для того, щоб діти мали вільний доступ до якісного сучасного спорядження та могли гідно виступати на всеукраїнських конкурсах і фестивалях.