портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу дев’ять пацієнтів перемогли COVID-19

Опубліковано 17 червня 2020 року, 09:36

Дев’ять пацієнтів одужали від COVID-19 на Донеччині протягом минулої доби, 16 червня. Про це голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Минулої доби  жодного нового випадку COVID-19 в області не підтверджено. 

Водночас, на жаль, до сумної статистики смертей додався ще один летальний випадок: 15 червня  у травматологічному відділенні Слов'янської клінічної лікарні помер чоловік з попереднім діагнозом "Черепно-мозкова травма".

«Він - з контактного кола осіб, у яких наявність вірусу була підтверджена раніше. Кілька днів тому у нього було взято матеріал для ПЛР-дослідження. Поки чекав результатів, перебував вдома на самоізоляції. Порушив її умови, вийшов з дому і травмувався. Був доправлений до травматологічного відділення, де згодом помер. Розтин показав наявність двосторонньої пневмонії. А отриманий вчора результат ПЛР-тесту на коронавірус виявився позитивним», - написав Павло Кириленко.

Він пояснив, що за діючими умовами ведення статистики, цей випадок відносять  до загального числа смертей - як людини з підтвердженою наявністю коронавірусу.