портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу виявили майже 60 нових випадків COVID-19

Опубліковано 19 вересня 2020 року, 10:31

Коронавірусну хворобу діагностували ще у 58 мешканців Донеччини, зокрема у вісьмох дітей та однієї медпрацівниці, за п’ятницю, 18 вересня. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Двадцять п’ять випадків COVID-19 лабораторно підтверджено у Маріуполі (зокрема 3 дитини); двадцять -  у Слов’янську (зокрема 5 дітей);  по чотири - у Бахмуті та Бахмутському районі; два -  у Краматорську; по одному - у Добропіллі та Соледарській ОТГ, 1 дитина у Черкаській ОТГ.

Очільник області, посилаючись на директора Центру контролю захворювань США, доктора медицини і вірусолога Роберта Редфілда, зазначив, що найнадійніший захист від COVID-19 – це звичайна маска, яку можна придбати у будь-якій аптеці.  

“Тому закликаю дослухатися до провідних фахівців у вірусології і діяти відповідально. Уникайте масових скупчень людей, ретельно мийте руки з милом, носіть маски. Це може врятувати життя вам і вашим близьким”, - написав Павло Кириленко.