портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині запрацювала гаряча лінія з психологічного консультування для медичних працівників та спеціалістів інституцій сфери соціального захисту

Опубліковано 21 квітня 2020 року, 15:01

З 20 квітня розпочала свою роботу гаряча лінія з надання послуг психологічного консультування для медичних працівників та спеціалістів інституцій сфери соціального захисту (ЦСССМ, територіальні центри, психо-неврологічні інтернати тощо) в Донецькій та Луганській областях. Психологічне консультування надається професійним психологом за принципом анонімності.

Медичні працівники, фахівці соціальної сфери, соціальні працівники та інші категорії спеціалістів, які знаходяться в ситуації підвищеного стресу у зв’язку з пандемію та контактують з бенефіціарами категорій ризику, можуть отримати психологічні консультації за номером 095 7221580 для попередження професійного вигоряння та отримати підтримку в цій стресовій ситуації.   

Гаряча лінія з психологічного консультування створена Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) у кооперації з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Восток-СОС».