портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На колегії розглянули екологічні, правові аспекти, питання енергозбереження та енергоефективності для населення

Опубліковано 25 жовтня 2018 року, 15:10 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 25 жовтня, в Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання колегії, керівником якого виступив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць. На порядку денному були питання, присвячені проекту регіональної цільової Програми поводження з промисловими відходами в Донецькій області на 2018-2020 рр., проекту Регіональної програми профілактики правопорушень серед дітей на території Донецької області на 2018-2022 рр., про внесення змін до Регіональної програми з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Донецької області на 2016-2018 рр.

Додатково заслухали також доповіді щодо започаткування в Донецькій області проекту сприяння розвитку соціальної інфраструктури з метою створення соціального житла для переселенців та розвитку інфраструктури, проблемні аспекти впровадження нової моделі енергоринку, стан використання у 2018 році субвенції з обласного та державного бюджетів на придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Розглянули також детально результати співпраці Ощадбанку з органами місцевого самоврядування та бізнесом Донецької області, про наявність та використання невитребуваних паїв та земель запасу резерву сільсько-господарського призначення на території Донецької області.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць відзначив кращих машинобудівників та металургів  нагородами, грамотами та подяками Президента України. Також він вручив Головному управлінню національної поліції Донецької області сертифікати на отримання двох автомобілів.