портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На КПВВ «Майорськ» розпочали облаштування пункту в’їзду-виїзду

Опубліковано 15 листопада 2018 року, 14:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 15 листопада, голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць оглянув розпочате облаштування на КПВВ «Майорськ».

Вже отримано дозвіл на демонтаж ліній електропередач, закуплено модульні конструкції, розпочато розчистку ділянок, де будуть облаштовані майданчики для зупинки автобусів.

На КПВВ будуть розмежовані смуги для пішоходів і автотранспорту, встановлені навіси, зали для очікування та проходження паспортного контролю, стаціонарні санвузли з проточною холодною й гарячою водою.

Керівник Донецької обласної ВЦА Олександр Куць нагадав, що на Донеччині діє чотири контрольно-пропускні пункти - "Мар'їнка", "Новотроїцьке", "Гнутове" і "Майорськ".

«На "Мар'їнці" роботи з облаштування завершені, на "Новотроїцькому" тривають вже місяць й виходять на завершальну стадію. На "Гнутовому" та "Майорську" нещодавно розпочалися.

Вкотре наголошую: лад на пропускних пунктах наводимо задля комфорту людей, які їх перетинають. А модульні конструкції, які там встановлені, знадобляться для облаштування україно-російського державного кордону - після нашої перемоги», – зауважив Олександр Куць.