портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На стіні Бердянської ЗОШ з’явилась меморіальна дошка пам'яті Героя України

Опубліковано 01 вересня 2018 року, 16:32

1 вересня в Бердянській ЗОШ Мангушського району під час урочистої «лінійки» увіковічено пам'ять українського героя Віталія Бабкова, який віддав своє життя в боротьбі за незалежність України, виконуючи бойове завдання під станицею Луганською.

На стіні біля входу в заклад з’явилась меморіальна дошка Віталію Бабкову. Він закінчив Бердянську ЗОШ, не був одружений, вдома його не дочекалися мати й сестра.

На заході були присутні голова Мангушської РДА Дмитро Черниця, Бердянський сільський голова Іван Білозерцев, заступник військового комісара Першотравневого військомату Павло Громов, помічник народного депутату України Дмитра Лубінця, батьки загиблого. Також захід відвідала заступник директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна. Вона передела всім присутнім привітання від голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Олексанра Куця та відмитила важливість того, щоб молоде покоління українців знали і пам'ятали про тих людей, які віддали життя за незалежність України.

Окрім цього 31 серпня та 1 вересня Лілія Золкіна з робочим візитом відвідала декілька молодіжних центрів, які зараз знаходяться в стадії капітального ремонту та які планується відкрити у містах та районах Донецької області у 2018 році,  а саме: с. Маяки Слов'янського районус. Малинівка Миколаївської ОТГ, м. Світлодарськ, с. Миронівка Бахмутського району, с. Покровське Мангушського району, с. Зоря Нікольського району,  та с. Міньківка Солідарської ОТГ. Були розглянуті питання, пов'язані з проведенням ремонтних робіт, та інші організаційні моменти.

Департамент сім'ї, молоді та спорту