портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Куць привітав дітей прифронтових населених пунктів новорічними подарунками

Опубліковано 30 грудня 2018 року, 14:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Зі святковими привітаннями та солодкими подарунками голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць побував в гостях у дітей з прифронтових Новомихайлівки, Мар’їнки, Авдіївки та Верхньоторецького. 

Він поспілкувався з дошкільнятами, школярами та педагогами. Подивився, які школи та дитячі садки потребують допомоги в ремонті. 

За його словами, був приємно вражений гостинністю та талантами молоді та їхніх педагогів. Попри те, що їм довелося пережити, вони не опускають рук, розвиваються самі і розвивають свої навчальні заклади, свої міста та селища.

"Дітям та молоді, що живуть поблизу так званої лінії розмежування, приділяємо максимальну увагу. Робитимемо це і надалі. Зокрема, розвиватимемо молодіжну інфраструктуру, сприятимемо в організації оздоровлення та відпочинку", - зауважив Олександр Куць.

Напередодні новорічних та різдвяних свят усі маленькі жителі прифронтових районів, а це понад 15 тисяч дошкільнят та школярів Бахмутського, Волноваського, Мар’їнського, Ясинуватського районів, Авдіївки та Торецька, отримали подарунки від Донецької обласної державної адміністрації. Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації висловив сподівання, що у наступному році і дорослі, й діти отримають головний, такий довгоочікуваний подарунок - мир і спокій на нашій землі.