портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко зустрівся з молоддю Краматорська

Опубліковано 11 вересня 2019 року, 18:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у приміщенні молодіжного центру «Молодість» відбулась зустріч голови облдержадміністрації Павла Кириленка з представниками молодіжних організацій міста. 

Приміщення молодіжного центру було відремонтоване та обладнане в рамках обласної програми - «Гідна країна для гідних людей». Тепер у «Молодості» працюють дві громадські організації «Станиця Краматорськ, МО Пласту - Національної скаутської організації України» та «Вільна хата».

Вони вже реалізували безліч проєктів як для Краматорська, так і для навколишніх міст і селищ, про них знають далеко за межами Донецької області. Тренінги, семінари, майстер-класи, зустрічі - там ніколи не буває ні порожньо, ні нудно.

Під час зустрічі голова ДонОДА розповів про програми підтримки, які вже діють в області, - зокрема, про програму «Український донецький куркуль». Переважна більшість молоді про неї знає, і багато хто збирається скористатися.

Окрім цього говорили про допомогу у розвитку власного бізнесу, створення робочих місць,  а також доступне молодіжне кредитування. Під час зустрічі  члени Молодіжної ради мали можливість обговорити з міським головою Андрієм Панковим свої ініціативи, які б хотіли реалізувати - у тому числі, й коштом місцевого бюджету.

«Приємно, що юні краматорці активно включаються у життя міста. Невирішеним, на жаль, залишається питання молодіжного кредитування на придбання житла. І над цим потрібно буде працювати на усіх рівнях – державному, обласному та місцевому», - наголосив Павло Кириленко.