портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад двадцять активістів входять до регіонального осередку Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент»

Опубліковано 18 січня 2021 року, 12:53 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Учнівська молодь з різних куточків Донецької області має можливість долучитися до молодіжних дебатів на актуальні екологічні теми і з подальшою участю лідерів екологічного парламенту в роботі Всеукраїнської спілки молодих парламентарів.

Наразі засідання екологічного парламенту переведено в онлайновий формат через карантинні обмеження. 

Новий формат онлайнових засідань на платформі Google Meet включає профільні майстер-класи, вікторини, дебати з актуальних екологічних тем із залученням представників громадських організацій: обласного відділення Всеукраїнської Екологічної ліги, Регіональних ландшафтних парків «Клебан-Бик» і «Краматорський».

Регіональний осередок Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» створено у квітні 2018 року як орган дитячого самоуправління з метою формування громадянської позиції в галузі збереження довкілля. Сьогодні до складу екологічного парламенту Донеччини входять понад 20 активістів – учнів та вихованців закладів освіти області.