портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Повідомлення про відкриття руху національною трасою Н-32 за маршрутом Мирноград – Костянтинівка!

Опубліковано 27 листопада 2018 року, 15:50 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

Служба автомобільних доріг у Донецькій області повідомляє, що з 27 листопада 2018 року відкрито рух для всіх видів транспорту автомобільною дорогою загального користування державного значення Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка, км 31+000-км 38+000, від села Нова Полтавка у напрямку Костянтинівки.

Увага! Відновлення проїзду є тимчасовим заходом, пов’язаним із необхідністю забезпечити безперебійне транспортне сполучення та оперативне виконання робіт із зимового утримання між Мирноградом і Костянтинівкою на час несприятливих погодних умов.

Після завершення зимового періоду року комплексне відновлення траси продовжиться. До того часу на об’єкті виконуватимуться роботи, не пов’язані з ремонтом основного проїзду.

Як вже повідомлялось, 19 листопада на ділянці завершено роботи з укладання нижнього шару асфальтобетонного покриття, планування та укріплення узбіч. Для забезпечення безпеки дорожнього руху відремонтовану 4-кілометрову ділянку промарковано тимчасовою дорожньою розміткою.

Шановні водії! Будьте вкрай уважні та обережні за кермом! Зважайте на тимчасові знаки, встановлені дорожниками для продовження робіт (зокрема, із ремонту водопропускних труб, розширення земляного полотна тощо)!

На фото: відбір представниками ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» зразків-кернів нижнього шару а/б покриття (26.11.2018).