портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Презентація ветеранського соціального підприємництва в Краматорську

Опубліковано 23 квітня 2019 року, 17:05

В п’ятницю, 26 квітня, в краматорському АКМЦ о 14:00 відбудеться прес-конференція присвячена презентації ветеранського соціального підприємства, а саме кав’ярні «Поруч» та проекту дитячого табору «Зоряний шлях». Організатором події виступає ГО «Союз ветеранів АТО Донбасу» спільно з АКМЦ Краматорськ. 

Протягом останніх років в Україні спостерігається сплеск активності такого роду бізнесу як соціальне підприємство, в XXI ст. воно набуває все більшої популярності серед громадських організацій як ефективний механізм вирішення локальних соціальних і економічних проблем територіальних громад, загалом така підприємницька діяльність спрямована на інноваційну, суттєву та позитивну зміну у суспільстві. Ветерани російсько-української війни Краматорська вирішили не лишатися осторонь позитивних змін і в березні 2019 року заснували кав’ярню «Поруч», 80% прибутку якої йде на потреби функціонування Центру підтримки ветеранів АТО та їх сімей «Поруч», що знаходиться в спільному приміщенні. Другу частину презентації буде присвячено ще одному ветеранському стартапу, а саме проекту дитячого табору «Зоряний шлях».   Дитячий оздоровчий табір «Зоряний шлях» це місце проведення різноманітних ігрових конкурсів, розважальних програм, інтелектуальних рингів, креативних фестивалів дитячої творчості, шоу-програм, ярмарок, спортивних свят і ще багато-багато чого іншого. Також організатори нададуть додаткову інформацію про реалізацію путівок до табору за «Полтавським методом». Охочі матимуть змогу поставити свої питання до організаторів.

Спікерами заходу виступають: Володимир Бабич – резервіст оперативного резерву 1-ої черги, переселенець, засновник кав’ярні «Поруч», Сергій Палагута – директор дитячого закладу «Зоряний шлях», та Роман Балабойко – ветеран російсько-української війни, переселенець, медіа-координатор Центру підтримки ветеранів АТО та їх сімей «Поруч».

Запрошуємо журналістів, громадських діячів, активістів та всіх небайдужих у п’ятницю, 26 квітня, о 14:00 в краматорський АКМЦ.

Контактна особа: Роман Балабойко, тел: 0997724371

[email protected],  https://www.facebook.com/ukrromio