портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про намір встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються ОКП «Донецьктеплокомуненерго»

Опубліковано 17 червня 2020 року, 09:59

11 червня 2020 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 10 червня 2020 року №467 «Про внесення змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води та Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення», на виконання вимог якої ОКП «Донецьктеплокомуненерго» здійснило новий розрахунок тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, і подало до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації заяву та пакет розрахункових документів.

На виконання п.п. 3, 5 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, повідомляємо вас, що повна інформація щодо загального розміру планованого тарифу, його структури; обґрунтування необхідності встановлення тарифу, тощо, розміщена на офіційному сайті ОКП «Донецьктеплокомуненерго» (http://www.kpdtke.com.ua/).

Письмові зауваження та пропозиції Ви можете надіслати до 30 червня 2020 року на адресу ОКП «Донецьктеплокомуненерго» (84307, м. Краматорськ, пров.Земляний,2), електронну адресу: postmaster@kpdtke.com.ua або безпосередньо до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (84300, м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6).

Адміністрація ОКП «Донецьктеплокомуненерго»