портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Опубліковано 30 серпня 2018 року, 12:35

27 липня відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

На порядку денного засідання були заслухані звіти районних комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат Великоновосілківського, Мангушського, Мар’їнського, Нікольського та Волноваського районів про результати роботи за 2017 рік та І квартал 2018 року.

Також, на засіданні були заслухані питання щодо перспектив погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом Товариства з обмеженою відповідальністю «ТГЩК» та Костянтинівського державного науково-виробничого підприємства «Кварсит».

Головам райдержадміністрацій надані завдання щодо активізації роботи міських комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та з погашення єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Головному управлінню Держпраці в Донецькій області доручено провести перевірку дотримання законодавства з питань праці Товариством з обмеженою відповідальністю «ТГЩК» та ініціювати звернення щодо внесення змін до чинного законодавства з приводу введення інспекторів праці до штатного розпису райдержадміністрацій.

Районним комісіям з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат рекомендовано провести комісійне обстеження фізичних осіб-підприємців щодо виявлення неоформлених працівників.

 

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Інші новини за темою