портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проєкт «Безпечні канікули» завітав до прифронтової Старогнатівки

Опубліковано 20 липня 2020 року, 14:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Маленьке, але важливе та корисне свято влаштували для дітей та молоді прифронтового села Старогнатівка Волноваського району спеціалісти Донецького обласного дитячого-молодіжного центру у рамках проєкту «Безпечні канікули».  

Працівники центру разом  з представниками управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації продовжують приймати участь у проєкті «Безпечні канікули».

Діти, молодь та, навіть дорослі, селища прийняли участь у різноманітних майстер-класах, іграх, тренінгах та отримали корисні подарунки. І все з головною метою — попередити дітей та молодь від небезпечного проведення часу під час канікул. Адже територія селища не тільки є лінією фронту, а й має багато небезпечних місць, таких як річка та ставки.

Проєкт реалізується за ініціативою відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Донецькій області, за підтримки благодійного фонду «Слов’янське серце».