портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пункти тестування для учасників ЗНО-2020 на Донеччині будуть забезпечені засобами протиепідемічного захисту

Опубліковано 19 червня 2020 року, 17:35 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Пункти тестування для учасників зовнішнього незалежного оцінювання у Донецької області будуть забезпечені засобами протиепідемічного захисту. 

З метою створення безпечних умов, забезпечення засобами протиепідемічного захисту пунктів тестування і учасників зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту, єдиного фахового вступного випробування у 2020 році департамент освіти і науки облдержадміністрації за дорученням Кабінету Міністрів України передав 19 червня органам управління у сфері освіти міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій засоби протиепідемічного захисту.

Донецька область отримала їх від групи Нафтогаз в особі АТ «Укргазвидобування», Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Посольства Швейцарії в Україні.

До 20 червня дезінфікуючі засоби, захисні щитки, медичні маски, ізоляційні халати, пірометри будуть розподілені між 72 пунктами тестування Донецької області в містах Бахмуті, Волновасі, Добропіллі, Костянтинівці, Краматорську, Кураховому, Маріуполі, Покровську, Селидовому, Слов’янську та Торецьку.

 Нагадаємо, що Донецька область готується до проведення зовнішнього незалежного тестування (ЗНО) в умовах карантинних заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19.