портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Сформовані складові сутності бренду Донецької області

Опубліковано 25 січня 2021 року, 16:15 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Складові сутності бренду Донецької області були представлені на черговому  засіданні профільної робочої групи, яке відбулося 25 січня.    

З метою популяризації Донеччині в Україні та світі, підвищення конкурентоспроможності, забезпечення впізнаванності регіону Донецькою  облдержадміністрацією разом з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру продовжується робота щодо підготовки проєктів маркетингової стратегії та бренду Донецької області. Вже було проведено низку заходів: зустрічі у форматі фокус-груп, стратегічні сесії у форматі воркшопу з представниками органів виконавчої влади, громадських об’єднань, установ регіону та інших областей України, онлайнові зустрічі з представниками дипломатичних установ та міжнародних організацій, онлайнове анкетування понад 9 тисяч пересічних громадян та інтерв’ю з представниками керівного складу підприємств різних галузей регіону. За результатами сформовано Сутність бренду регіону.  

Тепер робоча група запрошує  мешканців Донеччини  приєднатись до обговорення та висловити свою думку щодо представлених складових сутності бренду у будь-якій зручній формі на електронну адресу департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації [email protected] з тематичною позначкою «Бренд». 

Просимо обов’язково зазначити елемент (слайд) до якого надаються пропозиції. Наприклад: «Пропозиції до елементу «Характер бренду»……… Одночасно, у разі наявності ідей, пропонуємо поділитися своїм баченням візуалізації бренду, що має об’єднувати усіх мешканців регіону.

Звертаємо увагу, що це не конкурс, а наступний етап досліджень, толока, збір думок громадян регіону, і надіслані матеріали будуть використовуватися для натхнення в процесі створення візуальної частини логотипу.

Чекаємо Ваші пропозиції до 05.02.2021 року. У разі виникнення запитань просимо звертатися за тел. 068 538 39 46.