портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робота правоохоронців зі складу Об’єднаних сил

Опубліковано 29 січня 2019 року, 12:20

26 січня 2019 за наказом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, відділом Національної поліції України об’єднаного командного пункту Об’єднаних сил спільно з поліцейськими Торецького ВП на території н.п. Торецьк Бахмутського району Донецької області проведено оперативно-профілактичні заходи з метою виявляння зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб причетних до незаконних збройних формувань та стабілізації криміногенної ситуації.

Поліцейськими проведено 11 обшуків санкціонованих Дзержинським міським судом Донецької області за місцем мешкання осіб, які негативно впливають на криміногенну ситуацію в м. Торецьк (кримінальних авторитетів, «смотрящих» за м. Торецьк).

У результаті проведення вказаних обшуків вилучено, зброя – 1 шт., (направлено на експертизу), ювелірні вироби (вагою 850гр.) та грошові кошти.

Розкрито три кримінальних правопорушення за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Затримано 3-х осіб, причетних до незаконних збройних формувань.
Задокументовано 16 адміністративних правопорушень, за вчинення яких складено відповідні протоколи.

Поряд із цим, під час проведення відпрацювання, затримано мешканця м. Торецьк Донецької області який керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Також, під час проведення відпрацювання орієнтовано громадськість та інші можливості на своєчасне інформування підрозділів НПУ, щодо попередження та недопущення в подальшому вчинення кримінальних чи адміністративних правопорушень.

Заходи щодо виявлення та документування незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів виявлення осіб причетних до НЗФ й надалі проводяться силами поліцейських ВНПУ ОКП ОС, територіальними підрозділами ГУНП в Донецької області, та перебувають на контролі керівництва НПУ та командування ООС.

Рухаємось далі!

Разом переможемо!

Слава Україні!

За інформацією Операції об'єднаних сил України