портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розробка місцевих програм «Теплих» кредитів. Співпраця з Регіональною програмою.

Опубліковано 20 лютого 2019 року, 14:00 , Департамент розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації

20 лютого п.р. у департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації був проведений семінар-нарада щодо розробки місцевих програм «теплих» кредитів та їх співпраця з Регіональною програмою.

У жовтні минулого року на колегії облдержадміністрації було продовжено дію «Регіональної програми з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Донецької області на 2016-2018 роки» до 2020 року.

Пунктом 3.1 розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 30 травня 2016 року № 439              «Про Регіональну програму з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Донецької області на 2016-2020 роки» (із змінами) рекомендовано виконавчим органам міських рад, райдержадміністраціям, військово-цивільним адміністраціям області розробити та затвердити відповідні місцеві програми та передбачити в місцевих бюджетах кошти, необхідні для їх виконання.

На семінарі були розглянуті практичні питання щодо розробки та співпраці місцевих програм з Регіональною програмою. Захід був організований відділом енергоефективності та енергозбереження департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації. У заході прийняли участь представники міст області.

З вітальним словом виступив Безкровний О.П., начальник відділу енергоефективності та енергозбереження, який зазначив важливість розробки та прийняття місцевих програм «теплих» кредитів. Головний спеціаліст відділу енергоефективності та енергозбереження Гладіліна О.В. розповіла про дію Регіональної програми. На нараді були висвітлені інші питання щодо дії Регіональної програми та умов її співфінансування з місцевими програмами «теплих» кредитів. В обговоренні активно взяли участь представники Маріуполя, Слов’янська та Костянтинівки.