портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар щодо кампанії декларування проведено для посадових осіб департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА

Опубліковано 26 лютого 2021 року, 10:33 , Управління запобігання та виявлення корупції

Управління запобігання та виявлення корупції Донецької облдержадміністрації 26 лютого провело онлайновий семінар з посадовими особами департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації щодо щорічної кампанії декларування, яка розпочалася 1 січня 2021 року і триватиме до 31 березня 2021 року.

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

•Декларування. Типові помилки, які виникають під час заповнення декларацій.

•Фінансовий контроль в частині подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування представниками громадських об’єднань, наукових установ, навчальних закладів, експертів відповідної кваліфікації, іншими особами, які входять до складу конкурсних та дисциплінарних комісій, утворених відповідно до Закону України «Про державну службу».

•Зміни в антикорупційному законодавстві щодо фінансового контролю.

•Про зміни в адміністративному та кримінальному законодавстві щодо притягнення до відповідальності за вчинення корупційних дій.

Наприкінці учасникам семінару було запропоновано пройти тестування на обізнаність антикорупційного законодавства щодо фінансового контролю.