портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар з представниками об’єднаних територіальних громад Бахмутського району

Опубліковано 11 квітня 2019 року, 11:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

11 квітня 2019 року на базі Сіверської міської ради відбувся виїзний семінар з метою надання методичної та практичної допомоги об’єднаним територіальним громадам Бахмутського району у вирішенні земельних питань, в тому числі при використанні землеустрою як механізму управління ресурсами громади та візуалізації наборів даних, що підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних.

Під час заходу представники департаментів інформаційної та внутрішньої політики й агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Донецької облдержадміністрації Пєчка І.І. та Соколова О.І. сумісно з заступником начальника відділу державного геодезичного нагляду Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області
Зіньковською А.В. ознайомили землевпорядників Сіверської міської, Соледарської міської та Званівської сільської рад з темами: "Земельний банк", "Порядок проведення земельних торгів", "Управління землями
за межами населеного пункту", "Надання в оренду земельних ділянок: під польовими дорогами, під полезахисними лісосмугами", "Договір оренди землі. Зміна власника".

Наприкінці зустрічі доповідачі відповіли на питання присутніх та надали рекомендації, спрямовані на врегулювання земельних відносин та раціональної організації обліку для використання ресурсів території.

 Організатором проведення навчання виступив департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

Інші новини за темою