портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стартував набір учасників до програм для молоді SkillsLab Employment Platform та SkillsLab Business Platform!

Опубліковано 18 березня 2021 року, 15:10

SkillsLab - це безкоштовна навчальна програма для молодих людей у віці 18-35 років, які бажають започаткувати власну справу або знайти роботу своєї мрії, та проживають у Маріуполі, Бердянську, Мелітополі та інших населених пунктах вздовж узбережжя Азовського моря (Мангушський р-н, майбутні Сартанська і Кирилівська ОТГ, Якимівський, Мелітопольський, Приазовський, Приморський та Бердянський райони).

SkillsLab Employment Platform - програма для молодих людей, які хочуть розкрити весь свій потенціал, розібратися, як побудувати блискучу кар'єру та знайти роботу мрії!

Деталі та реєстраця за посиланням: https://forms.gle/zSo5maq47mFoKZ5eA

SkillsLab Business Platform - програма для тих, хто бачить себе незалежним підприємцем, мріє про свій власний бізнес та бажає зробити все правильно з першого разу!

Деталі та реєстраця за посиланням:  https://forms.gle/o4YaDsAgr96rWpCDA

Подати заявку можна лише на один напрямок.

Прийом заявок - до 28 березня, навчання стартує вже в квітні та триватиме 2 місяці. Після цього на учасників програм SkillsLab Employment Platform чекають 8 зустрічей з потенційними роботодавцями. Учасники у Маріуполі, Бердянську та Мелітополі зможуть поспілкуватись з представниками місцевих компаній, поставити  їм запитання, дізнатися умови роботи, критерії відбору співробітників та багато, багато іншого.

Учасники програми SkillsLab Business Platform після двомісячного навчання зможуть прийняти участь в конкурсі бізнес-грантів та отримати фінансування їхніх бізнес-ідей.

Для участі в онлайн-навчанні необхідний ПК, ноутбук, планшет або смартфон з доступом до Інтернету.

Проєкт реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Громадська організація «Рада жінок Донеччини»