портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває розробка Стратегії розвитку Донеччини до 2027 року

Опубліковано 17 травня 2019 року, 15:54 , Департамент економіки облдержадміністрації

Вчора завершилися засідання робочих груп, присвячені питанням розробки SWOT-аналізу області.

14-16 травня зустрілися учасники робочих груп за напрямами підвищення спроможності громад надавати якісні послуги населенню, людського розвитку, а також безпечного суспільства.

Зокрема, говорили про створення центрів безпеки громадян в об’єднаних територіальних громадах, покращення якості водопостачання та водовідведення, виконання програм для внутрішньо переміщених осіб, стан медичної галузі та професійно-технічної освіти, розбудову молодіжної інфраструктури, а також систему цивільного захисту та екологічну ситуацію.

Національна консультантка ООН Жінки Юлія Гончар презентувала приклади того, наскільки важливо враховувати ґендерний аспект під час розробки та реалізації стратегічних документів у всіх сферах регіонального розвитку.

Насичені та змістовні доповіді  стали основою для визначення сильних та слабких сторін, можливостей та загроз для розвитку нашого регіону.

Також за результатами  засідань прийнято рішення продовжити до 01 червня поточного року опитування населення щодо проблем та пріоритетів Донецької області.

Тож просимо долучитися усіх, хто досі не взяв участь в анкетуванні!

Нагадуємо, що заповнити анкету можна за посиланням.