портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті відбулася урочиста передача ключів від будівельного майданчику «Прозорого соціального офісу»

Опубліковано 23 жовтня 2020 року, 14:35 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Урочиста передача ключів від будівельного майданчику соціального центру в форматі «Прозорий соціальний офіс» відбулася в  Бахмуті 22 жовтня. 

Заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна  відмітила важливість створення в області таких сучасних центрів, діяльність яких направлена, насамперед, для задоволення потреб клієнтів – отримувачів послуг соціального характеру.

«Прозорий офіс» у місті Бахмут - це  вже п’ята установа в області, в якій обслуговування громадян здійснюватиметься за принципами відкритості та доступності надання послуг соціального характеру. Ініціативу місцевої влади щодо створення такого сучасного центру в місті було підтримано державою та областю.

В сучасному соціальному центрі реалізовані всі основні світові стандарти обслуговування людей, зокрема система електронного управління чергою, доступність для людей з обмеженими можливостями, створено комфортні умови для відвідувачів з дітьми.

Відкриття «Прозорого офісу» дозволить забезпечити швидкою та якісною соціальною допомогою понад 100 тис. отримувачів різних видів соціальних допомог, виплат.