портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У чотирьох ОТГ Донецької області проведений моніторинг роботи молодіжних центрів

Опубліковано 10 липня 2020 року, 14:17

Моніторинг роботи молодіжних центрів у чотирьох  об’єднаних  територіальних громадах  Донецької області проведений у рамках проєкту «Гідна країна для гідних людей». 

Фахівці управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру відвідали з робочою  поїздкою Бахмутську, Званівську, Сіверську та Соледарську ОТГ.  Вони провели моніторинг роботи молодіжних центрів, обговорили  проблемні питання реалізації молодіжної політики, гендерної рівності, протидії та запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми.

Йшлося й про створення нових молодіжних центрів, наметових таборів для відпочинку молоді, притулків та денних стаціонарів для постраждалих від домашнього насильства.

Відбулися зустрічі з ректорами вищих навчальних закладів Бахмуту з метою розробки нових проєктів з підтримки актуальних ініціатив студентської молоді та використання досліджень у сфері реалізації молодіжної та сімейної політики, розроблених та опрацьованих молодими магістрантами. Були відвідані Горлівський інститут іноземних мов, Донецький університет економіки та права, Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут.