портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій обласній службі зайнятості обговорили підвищення ефективності роботи

Опубліковано 17 травня 2019 року, 17:10 , Донецький обласний центр зайнятості

16 травня у форматі селектору відбулася колегія Донецької обласної служби зайнятості. Під час проведення було обговорено широке коло питань. Зокрема, основними з них були покращення співпраці з роботодавцями, підвищення ефективності укомплектування вакансій на засадах рекрутингу, виконання бюджетної програми та аналіз результатів технологічного контролю засобами Єдиної інформаційно-аналітичної системи.

Розпочала захід директор Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко, яка підвела підсумки роботи за чотири місяці поточного року. У своєму виступі вона звернула увагу на необхідності активного обміну досвідом між фахівцями центрів.

«Сьогодні ми маємо багато сучасних сервісів, інновацій та ефективних форм роботи. Нам треба розповсюджувати їх по всіх містах і районах області, щоб кожен шукач роботи чи просто громадянин, який звернувся до центру зайнятості, мав максимально вичерпну інформацію», - говорить директор Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко.

Велику увагу під час обговорення основних питань було приділено підвищенню результативного задоволення поточних, перспективних потреб роботодавців та скорішого працевлаштування безробітних. Валентина Рибалко наголосила на потребі використання усіх інструментів та важелів для виконання не тільки пріоритетних завдань, а й для ефективної роботи в усіх напрямках в цілому.